RECEPTEK
Csokis-céklás desszert rózsaszín habfelhővel

A FEM3 Café konyhájában ma Németh Polly gasztroblogger készített csokis céklás desszertet. Polly elárulta, hogy vigyázni kell a céklalével, mert az folyósítja a krémet, ami befolyásolja a sütemény állagát.

Hozzávalók:
Mokka_161109_PGM_FEM3_01_frame_189493.jpg
-100g barnacukor, 80g finomliszt,
-50g zabpehely, 20g kakaó,1tk sütőpor
-60g étcsoki, 50g vaj, csipet só
-100g reszelt cékla
-230g krémsajt
-1 ek céklalé
-10 g porcukor


Címkék: desszert   fem3café_recept   gasztronómia   recept

2016. november 9. 14:49





 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS