Sütő Iza gasztroblogger készítette el ezt az egészséges finomságot.
Hozzávalók (kb. 26 db-hoz):
• 1 csésze (250 ml-es) gluténmentes zabpehely (picit aprítva)
• 1 csésze alma és banánpüré vegyesen (1 alma és 1 érett banán)
• Fél csésze natúr mogyoróvaj
• 1 teáskanál Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő
• 2 csipet Tiszta só
• 1 kávéskanál vanília mag (elhagyható)
• 6 db aszalt sárgabarack (kénezetlen)
• 3 evőkanál legalább 70 %-os csokoládé
Címkék: fem3café_recept gasztroblogger recept vegán
2016. március 1. 13:11
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS