RECEPTEK
Egészséges rántott hús céklapürével

Marton Adrienn mutatta be, milyen egyszerű az egészséges étkezés útjára térni. Teljes kiőrlésű zsemlemorzsával, olaj nélkül készítette el a rántott húst, amelyet édesburgonya- és céklapürével tálalt.

4 főreMokka_151124_CLN_fem3_01_frame_111729.jpg
Elkészítési idő: 45 perc
Előkészület: hús pácolása minimum 1 óráig a hűtőben

Hozzávalók:

a rántott húshoz:
250ml tej
1 ek. csípős szósz
4 csirkemell filé félbe vágva
200g házi készítésű tönköly kenyérből zsemlemorzsa, helyettesíthető zsemlemorzsával
4ek. reszelt parmezán sajt
1tk. cayenne
2 tk. őrölt fekete bors
1tk. őrölt fehér bors
1 1/2tk fokhagyma por
1tk őrölt paprika
1 csipet só

édesburgonya-céklapüré:
1 nagy édesburgonya
2 nagyobb cékla
1 ek olaj, tej
bors, só
 

 


Címkék: ebéd   egészség   fem3café_recept   recept   sütés

2015. november 24. 12:41




 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS