RECEPTEK
Füstölt lazac és csoki mousse

Te is könnyedén elkészítheted a francia ínyencségeket Bristyán László receptje alapján!

Hozzávalók:

frmenu.jpg

Csoki mousse karamellizált gyümölcsökkel:
• 160-170 gr étcsoki
• 30-35 gr hideg vaj
• 20 gr porcukor
• 1 db tojásfehérje
• 1db tojássárgája
• fél citrom reszelt héja
• gyümölcsök
• kristálycukor

Füstölt lazacos malinált burgonya:
• 360 gr lazacfilé
• 1db citrom
• 500 gr burgonya
• 250 gr vaj
• fehérborecet
• almaecet
• extra szűz olívaolaj
• petrezselyem
• kakukkfű
• snidling
• só
• bors


Címkék: a milliomos szakács   fem3café_recept   francia   gasztronómia   recept

2015. október 6. 12:25





 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS