FEM3 CAFÉ
Karácsony elvált szülőkkel

Elvált szülők kényes helyzetbe kerülnek különösen az első karácsonykor. Mindenkinél más a konkrét helyzet, de vajon a gyerekek szempontjából mi a legjobb döntés?Ideális helyzet, ha a két fél harag és sérelmek nélkül kiszeretett egymásból és így továbbra is meg tudnak osztozni a gyermek örömében bánatában, de ez a legritkább eset, mondta Skultéti-Szabó Katalin, klinikai szakpszichológus. A szakértő szerint nem kell erőltetni azt, hogy ilyenkor a szülők újra egy család legyenek, mert az plusz feszültséget okozhat.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: gyerek   gyerekek   karácsony   szülő

2014. december 17. 10:24Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS