FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: hogyan altassuk a babát?

Érdemes a kisgyermeknek megadni a lehetőséget, hogy megtanuljon saját magától visszaaludni.

A kisgyermekeknél sokszor a fogzás okozza, hogy nem tudnak jól aludni. Ilyenkor a rágóka nagy segítség lehet, így a fogak könnyebben és előbb ki tudnak bújni. Minden gyermek mástól tud igazán ellazulni, van akinek a tengerzúgása, vagy a dúdolás, sok esetben pedig a cumi segít. Vida Ágnes, gyermekpszichológus szerint érdemes a kisgyermeknek megadni a lehetőséget, hogy megtanuljon saját magától visszaaludni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alvás   fem3café_szakértő   gyermek   gyermekkor   gyermekpszichológus   vida ágnes szakértő

2014. december 16. 11:45Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS