FEM3 CAFÉ
Így lehet szép a bőröd!

Az akné, mely zsíros bőrön pattanások kialakulását jelenti nagyon gyakori betegség, mely serdülőkorúakra és felnőttekre egyaránt jellemző.

A serdülők körül-belül százalékát érinti. Serdülőkorban gyakrabban a fiúk, míg felnőttkorban inkább a hölgyek szenvednek tőle. Aknés, pattanásos, zsíros bőr kialakulásában több tényező együttesen vesz részt, mondta Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász. Először azt kell diagnosztizálni, hogy komolyabb betegség áll-e a háttérben és ezután kell kiválasztani a megfelelő kezelést. A bőrgyógyász felhívta a figyelmet arra, hogy ne nyomkodjuk a pattanásokat, hanem forduljunk szakemberhez. Ha mégis otthon vesszük kezelésbe a bosszantó aknékat, csak tiszta kézzel tegyük és utána fertőtlenítsük a bőrfelületet, de fontos, hogy ne szárítsuk túl.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bőrápolás   bőrgyógyász   fem3café_szépség   probléma

2015. július 27. 11:27Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS