FEM3 CAFÉ
Mező Misi megbocsájtotta barátjának, hogy kirúgta a zenekarból

Az énekest anno barátja, Hevesi Imre kirúgta a La Bomba zenekarból. Ezt később meg tudta bocsájtani egykori zenésztársának…Mező Misi sokáig nem tudott magának megbocsájtani, amiért nem volt ott amikor édesanyja meghalt. Később rájött a megbocsájtás nagyon fontos dolog, ma már eszerint éli éltét, nem tart haragot. Régi barátjának és zenésztársának, Hevesi Imrének is megbocsájtotta, amiért kirúgta őt a La Bomba zenekarból anno…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_joshi   mező misi

2015. július 27. 9:55Kapcsolódó anyagok
Tervben van a baba Hosszú Katinkánál
Az úszónő a riói olimpiát mindenképp megvárja még, utána elképzelhető, hogy jön a baba…
tovább
Intézetben nőtt fel Vajtó Lajos
Édesapja szigorú döntése miatt nyolc éves korától intézetben nevelkedett, amire élete legkeményebb időszakaként tekint vissza.
tovább
Kiderült, már van egy gyermeke Fésűs Nelly párjának!
Vajtó Lajos őszintén beszélt Joshi Bharatnak fiáról, akit csak tizenöt évvel születése után ismert meg.
tovább
Különös helyzetbe került Mező Misi a Rising Starban
Nem gondolta volna, de szíve mélyén remélte, hogy ugyanazt éli át a Rising Star alatt, amit a Voice forgatásán, hogy újabb és újabb tehetségeket hallhat és láthat a színpadon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS