FEM3 CAFÉ
Joshi is táncra perdült a stúdióban…

Balogh Barta Viktória táncos, koreográfus avatta be a FEM3 Café műsorvezetőit a hip-hop táncos mozdulataiba.A vidám mulatsághoz rövidesen csatlakozott Joshi Bharat, hogy ő is elsajátítson egy tánclépést.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   joshi bharat   sport   tánc

2015. július 27. 10:07Kapcsolódó anyagok
Tarot kártyával segít Joshi Bharat
Ezúttal sorselemzőként segített Joshi az embereknek a jó döntés megtalálásában.
tovább
Intim torna a jobb szexuális életért!
Az intim torna erősíti a hüvely izomzatát, gyakorlásával élettel teli lesz ez a terület.
tovább
Alakformáló táncos gyakorlat Bíró Icával
Különböző stílusok ötvözéséből, dinamikus, jó hangulatú zenére összeállított táncos, alakformáló gyakorlatsort mutatott Bíró Ica.
tovább
Látványos átalakulás capoeira aerobikkal
Czanik Balázs nemzetközi capoeira aerobik edző kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlja a különleges capoeirás edzésformát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS