FEM3 CAFÉ
Tilla meglepte Czippán Anettet

A FEM3 Café műsorvezetője azt hitte, nehéz lesz együtt dolgoznia Tillával, de kellemes meglepetésben volt része.Till Attila a héten Czippán Anett oldalán vezeti a FEM3 Café műsorát. Anett eleinte tartott attól, hogy a rutinos műsorvezető majd határozottan tör előre, de Tilla kellemes meglepetéssel szolgált. Anett nagyon megtisztelőnek tartja, hogy Till Attila mellett állhat, és nagyon jól megy a közös munka. Tilla elmondta, nem esett nehezére női témákkal foglalkozni, azonban a koránkelés kifogott rajta.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   czippán anett   műsorvezető   till attila

2014. december 10. 13:53Kapcsolódó anyagok
Czippán és Azurák vitája a válásról
Czippán Anett és Azurák Csaba másként vélekedik a válás valódi okairól...
tovább
Czippán Anett bízik műsorvezetőtársában
Azurák Csaba a FEM3 Café legújabb vendég-műsorvezetője. Elmondta, nagyon örül annak, hogy most a lazább oldalát is megmutathatja, és egy újabb csinos kolléganővel, Czippán Anettel dolgozhat együtt.
tovább
Czippán Anett új társa Azurák Csaba
Azurák Csaba lesz egy rövid ideig a FEM3 Café műsorvezetője Czippán Anett oldalán.
tovább
Czippán Anett Bayer Ilonán nőtt fel
Magyarország első női híradósa volt a Mokka vendége, aki néhány fotóját is elhozta magával a stúdióba.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS