FEM3 CAFÉ
Látványos átalakulás capoeira aerobikkal

Czanik Balázs nemzetközi capoeira aerobik edző kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlja a különleges capoeirás edzésformát.Sok fogyás és átalakulás köszönhető az aerobik és a capoeira elemeit ötvöző gyakorlatoknak. Ha valaki gyors és látványos eredményre vágyik érdemes heti ötször menni, de már három edzéssel is nagy változást lehet elérni, mondta Czanik Balázs.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: aerobik   edzés   fem3café_fitnesz   sport

2014. december 10. 11:04Kapcsolódó anyagok
Zsírégető és alakformáló gyakorlatok otthonra
Franyó Edina, személyi edző otthon végezhető tornagyakorlatokat mutatott, melyek alkalmasak zsírégetésre és alakformálásra is.
tovább
Intim torna a jobb szexuális életért!
Az intim torna erősíti a hüvely izomzatát, gyakorlásával élettel teli lesz ez a terület.
tovább
Intenzív köredzéssel a fittség megőrzéséért
A köredzéssel gyorsan, időt spórolva, de hatékonyan tudunk edzeni, mondta Szentgyörgyi Romeo személyi edző.
tovább
Vonzó, izmos test súlyzórudas edzéssel
A súlyzórúddal végezhető edzés szép izmokat eredményez és remek zsírégető hatása van, mondta Szabó Péter életmód tanácsadó.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS