FEM3 CAFÉ
Harry Potter osztálytársa volt Varnus Xavér fia

Gyermekkori fotóival, történeteivel érkezett a FEM3 Café stúdiójába orgonaművész, aki azt is elárulta hogyan lett fia varázslótanonc.

A híres művész öt és fél évesen kezdett zongorázni annál a tanárnőnél, akinél édesapja is tanult, ám ekkor még nem gondolta, hogy siker lehet az orgonálásból és a mai napig azt vallja, hogy a siker nem cél, hanem melléktermék. Varnus Xavér korábban imádta a Pesti kávéházakat, de mára teljesen kiábrándult Budapestből és a Balaton-felvidék szerelmese lett. Ottani házát is fia élményei alapján Harry Potter stílusában újították fel, pár éve ugyanis gyermekét beválogatták a híres varázslótanonc osztálytársai közé, ezért hosszabb ideig Amerikában is forgatott.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: baba   fem3café_babafotó   gyerek   varnus xavér

2015. július 23. 11:39Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS