FEM3 CAFÉ
Intenzív köredzéssel a fittség megőrzéséért

A köredzéssel gyorsan, időt spórolva, de hatékonyan tudunk edzeni, mondta Szentgyörgyi Romeo személyi edző.A gyakorlatok húsz másodpercig tartanak és utána tíz másodperc pihenő következik. Ha szigorúan betartjuk az időt és szabályosan csináljuk a feladatokat, akkor hatékonyan tudunk edzeni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   fitt   sport

2014. december 9. 11:01Kapcsolódó anyagok
Intim torna a jobb szexuális életért!
Az intim torna erősíti a hüvely izomzatát, gyakorlásával élettel teli lesz ez a terület.
tovább
Alakformáló táncos gyakorlat Bíró Icával
Különböző stílusok ötvözéséből, dinamikus, jó hangulatú zenére összeállított táncos, alakformáló gyakorlatsort mutatott Bíró Ica.
tovább
Vonzó, izmos test súlyzórudas edzéssel
A súlyzórúddal végezhető edzés szép izmokat eredményez és remek zsírégető hatása van, mondta Szabó Péter életmód tanácsadó.
tovább
Pilates: A tökéletes alak titka
Folyamatos ülőmunkát végzőknek is megoldást kínál a pilates, mely a közhiedelem szerint női edzésforma.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS