FEM3 CAFÉ
Igazi bombázó volt Karda Bea

Karda Bea megmutatta szexi fotóit és azt is elárulta miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit…Galéria

Igazi csajos lányka volt Karda Bea. Állandóan babázott és mint mondja szülei is kislányt szerettek volna. Bár az énekesnő mindig vágyott egy öcsikére sajnos sosem született testvére. Gyermekkora azonban így is teljes volt és szüleinek hála boldog, harmonikus légkörben nevelkedett. Tehetsége már korán megmutatkozott, az éneklés mellett balettozott és már ekkor tudta, színpadon a helye. Nem is volt kérdés számára, hogy a színész vagy az énekesi pályát választja majd. A táncdalfesztivál hangulata annyira magával ragadta a kezdő énekesnőt, hogy egyértelművé vált az útja és az éneklés mellett döntött. Karda Bea azt is elárulta, hogy ekkoriban koravénnek érezte magát barna hajkoronájával ezért, kiszőkíttette frizuráját.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: baba   énekesnő   fem3café_babafotó   fotó   karda bea   karda beáta

2015. július 23. 9:55Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS