FEM3 CAFÉ
Pilates: A tökéletes alak titka

Folyamatos ülőmunkát végzőknek is megoldást kínál a pilates, mely a közhiedelem szerint női edzésforma.Ugyan legtöbbször valóban nők látogatják az órákat, de a férfiaknak is tartogat kihívásokat egy-egy feladat, mondta Hidvégi Andrea pilates oktató.  A nőknek szép, harmonikus alakot, a férfiaknak pedig arányos, szálkás izomzatot ad a pilates.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alakformálás   edzés   fem3café_fitnesz   mozgás   pilates   sport

2014. december 2. 11:04Kapcsolódó anyagok
Alakformáló táncos gyakorlat Bíró Icával
Különböző stílusok ötvözéséből, dinamikus, jó hangulatú zenére összeállított táncos, alakformáló gyakorlatsort mutatott Bíró Ica.
tovább
Kiss Gergely szerint egy vízilabdázónak könnyű csajoznia
A sportolót arról faggatták a FEm3 Café műsorvezetői, hogy mennyire megy könnyen a csajozás vízilabdázóként…
tovább
Immunerősítő jógagyakorlatok
Medvegy Gergely jógaoktató és Képes Andrea jógaoktató mutatott immunerősítő ászanákat.
tovább
Női focivirtuóz a FEM3 Café stúdiójában
Szász Kitti női freestyle világbajnok tanított focilabdás trükköket Czippán Anettnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS