FEM3 CAFÉ
Hien minden reggel sírva indult el...

Évekkel ezelőtt az óvoda okozott szomorúságot az énekesnőnek, nehezen kelt és nem találta a helyét a gyerekek között.Hien nagyon jó természetű, de egy kicsit zárkózott és nehezen barátkozó kislány volt az óvodában. Az énekesnő elárulta, csupán egy hónapig járt oviba, mert minden reggel sírva indult el és nem találta a helyét a többi gyerek között. Már gyermekkorában tudta, hogy énekléssel akar foglalkozni, de szülei amellett, hogy mindenben támogatták, szerették volna, ha lányuk egy stabil szakmát is választ. Ezért biológia-kémia fakultációs osztályba ment a gimnáziumban és utána a Műszaki Egyetemen felvételt nyert Vegyészmérnök Szakra is, de tudta nem ez az ő útja. Végül felvették a Berkeley-re ahol májusban kezdi meg tanulmányait. Hien elárulta, nagyon fél az úttól és a változástól, de nagyon várja is, mert úgy érzi itt az ideje, hogy egy új fejezet jöjjön az életében.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: egyetem   fem3café_babafotó   gyerek   hien   óvoda

2015. július 22. 11:20Kapcsolódó anyagok
Ezért nem lett focista Koltai Róbert…
A színész édesapja futballal foglalkozott, Koltai nagy focistákkal is találkozhatott, mégis színész lett belőle…
tovább
Zséda első szerelme és „viszonyai”
Az énekesnő megmutatta első szerelmét a FEM3 Caféban…
tovább
Ördög Nóráéknál nem volt Jézuska
A Rising Star műsorvezetője elmesélte, milyenek voltak gyerekkorában a karácsonyok…
tovább
Peller Mariann hiába trükközött...
A műsorvezető kreatív módon elkészített ételekkel próbálja rávenni kisfiát az evésre, ami nem mindig egyszerű…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS