FEM3 CAFÉ
Mikor segít a szerelmi kötés?

Ha megvan a szeretet a párok között, de még van egy kis bizonytalanság, olyankor szokott szerelmi kötést végezni, hogy megerősítse a pár tagjait, mondta Gazsi Gizi jósnő.

De nem feltétlenül végez mindenkin szerelmi kötést. Először rajzoltatás, kéz és arcelemzés, valamint kártya segítségével felméri, szükség van-e egyáltalán szerelmi kötésre, vagy elég egy jó tanács, megerősítő kötés ahhoz, hogy a pár akár örökre együtt maradjon. Elsődleges célja az, hogy a pár hosszútávon boldog legyen. A szerelmi kötést is mindig csak az egyik fél részéről végzi el, így ha valami mégse alakulna jól a pár életében, akkor könnyen fel lehessen oldani a kötést.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_szakértő   gazsi gizi   gazsi gizi szakértő   párkapcsolat   szerelem

2014. december 1. 10:36Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS