FEM3 CAFÉ
Ne engedjünk a manipulációnak!

Orbán Nóra párkapcsolati szakértő elmondta, fontos törekedni arra, hogy kiűzzük a manipulációt az életünkből és tudatosan tegyünk ellene.A szakértő hangsúlyozta, jobb ha egyenesen és nyíltan beszélünk a párunkkal, nem kell praktikákhoz folyamodnunk ahhoz, hogy elmondjuk a vágyainkat. Nem szabad befolyásolnunk a másik döntését. Gyakran észre sem vesszük, hogy manipulálunk, ezért tudatosan oda kell figyelni arra, hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: kapcsolat   párkapcsolat   szakértő

2015. július 22. 10:42Kapcsolódó anyagok
Így ismerte meg párja szüleit Nagy Adri
A Jóban Rosszban színésznője már régóta együtt él párjával, Eszményi Viktória és Heilig Gábor fiával, Tamással.
tovább
Szexuális élet gyerekek mellett
Fontos a házasság és gyerek utáni szexről beszélni, mert sok párkapcsolatban problémát okoz az, hogy a szexuális élet akár a házasság, akár a gyerek születése után megromlik, mondta Rozs Erika szexuálpszichológus.
tovább
Erről ismerheted fel, ha hazudik a párod
Kanizsai Dorottya kommunikációs szakértő elárulta, milyen gesztusok és viselkedés formák, árulkodnak arról, hogy hazudik valaki.
tovább
Pletyka az élet mozgatórugója
A napi kommunikációnk közel hatvan százalékát a pletyka teszi ki a legutóbbi felmérések szerint.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS