FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint bűvész lesz?

Gájer Bálnt egyszeri és megismételhetetlen közös produkcióra készül az Illúzió Nagymestereivel.



Hajnóczy Soma világbajnok bűvész és kollégái, valamint Gájer Bálint látványos bűvész trükköt mutatnak be, amely felejthetetlen élményt fog nyújtani a megjelenteknek. Az énekes elárulta, gyermekkora óta érdeklik a bűvész trükkök és már többször próbálta ellesni a technikát, ám eddig sikertelenül, azonban most lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen az egyik különleges produkció megvalósításában. Azt azonban, hogy mi lesz a trükk, amit Gájer Bálint kipróbálhat, azt még az énekesnek sem árulták el, mondta Kelle Botond bűvész.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bűvész   énekes   eurovízió   gájer bálint   produkció

2014. november 28. 11:45



Kapcsolódó anyagok
Különleges feldolgozásban a Beverly Hills-i zsaruk
Nézd meg a Strokes fantasztikus produkcióját!
tovább
Girly Dance a FEM3 Caféban
Christina Aguilera számára táncolt a Girly Dance táncegyüttes a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Ritmusos hangzás hordón és kukán
Pörgesd fel a napod a Strokes produkciójával!
tovább
Rock and roll őrület a FEM3 Caféban
Nézd meg, Varga Alexandra és Deli Alex produkcióját.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS