FEM3 CAFÉ
Alakformáló táncos gyakorlat Bíró Icával

Különböző stílusok ötvözéséből, dinamikus, jó hangulatú zenére összeállított táncos, alakformáló gyakorlatsort mutatott Bíró Ica.A saolin papoktól ellesett mozdulatokat hastáncos elemekkel kombinálta és ebből alakította ki a csajos, táncos alakformáló mozgásformát.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alakformálás   bíró ica   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   sport   tánc

2015. július 22. 10:40Kapcsolódó anyagok
Így találhatod meg a megfelelő sportot gyermekednek!
Minden gyereknek igénye van a mozgásra, sőt ahhoz, hogy hosszú távon is megőrizzék testi és szellemi egészségüket, a rendszeresen végzett sporttevékenység javasolt a számukra.
tovább
Kiss Gergely szerint egy vízilabdázónak könnyű csajoznia
A sportolót arról faggatták a FEm3 Café műsorvezetői, hogy mennyire megy könnyen a csajozás vízilabdázóként…
tovább
Immunerősítő jógagyakorlatok
Medvegy Gergely jógaoktató és Képes Andrea jógaoktató mutatott immunerősítő ászanákat.
tovább
Izomfejlesztés labdás edzéssel
Cseresnyés Bea maister trainer elmondta, minden korosztálynak megfelelő lehet a labdás edzés, csak meg kell találni a megfelelő gyakorlatokat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS