FEM3 CAFÉ
Az egész családnak segít a Bátor Tábor

Daganat, vérzékenység, cukorbetegség és krónikus ízületi gyulladás, állandó szakorvosi felügyelet nem azok a szavak, amelyek egy gyermektáborról először eszünkbe jutnak.

Dr. Békési Andreának azonban igen, sőt ezeknél sokkal több. A gyermekonkológus doktornő 2007 óta a Bátor Tábor orvos igazgatója, ahol egészségügyi önkéntes társaival közösen biztosítanak speciális igényű gyerekeknek lehetőséget arra, hogy egy kis időre elfelejthessék a betegséget és új élményeket, barátokat szerezhessenek. De nem csak a beteg gyermekeket várja a Bátor Tábor, hanem a csöppségek szüleit és testvéreit is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bátor tábor   betegség   cukorbetegség   daganat   gyerek   gyerekek   gyermek   gyógyulás   szülő   testvér

2015. július 22. 10:24Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS