FEM3 CAFÉ
Így találhatod meg a megfelelő sportot gyermekednek!

Minden gyereknek igénye van a mozgásra, sőt ahhoz, hogy hosszú távon is megőrizzék testi és szellemi egészségüket, a rendszeresen végzett sporttevékenység javasolt a számukra.A megfelelő sportág kiválasztása azonban nem egyszerű. A legjobb sportegyesület, a legprofibb edző, a legdrágább sportfelszerelés, de még a gyerek szorgalma sem garancia a sikerélményre, hisz a genetika alapvetően meghatározza, hogy kinek melyik sport a legideálisabb. A megfelelő sportág kiválasztásáig hosszú út vezet. Először is figyelembe kell vennünk a gyermek testalkatát, egyéni mozgásigényét, koordinációs képességét, érdeklődési körét. A legfontosabb az, hogy lehetőséget biztosítsunk a gyereknek arra, hogy minél több sportot kipróbálhasson és a végső döntést bízzuk rá, mondta Sági Andrea sportpszichológus.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: edzés   fem3café_szakértő   gyerek   gyerekek   gyermek   pszichológus   sági andrea szakértő   sport   sportoló   szakértő   szülő   tanács

2015. július 22. 10:22Kapcsolódó anyagok
Kiss Gergely szerint egy vízilabdázónak könnyű csajoznia
A sportolót arról faggatták a FEm3 Café műsorvezetői, hogy mennyire megy könnyen a csajozás vízilabdázóként…
tovább
Immunerősítő jógagyakorlatok
Medvegy Gergely jógaoktató és Képes Andrea jógaoktató mutatott immunerősítő ászanákat.
tovább
Női focivirtuóz a FEM3 Café stúdiójában
Szász Kitti női freestyle világbajnok tanított focilabdás trükköket Czippán Anettnek.
tovább
Joshi Bharat Hosszú Katinkával úszott életében először
Joshi Bharat nincs túl jó barátságban a vízzel. Hosszú Katinka háromszoros világbajnok úszónővel készített interjút, amikor bevallotta, hogy nem tud úszni. Az úszónő ekkor tett ígéretet, hogy úszóleckéket ad Joshinak. Az első edzésen ott volt Kasza Tibi is, aki semmi pénzért sem hagyta volna ki barátja úszóedzését.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS