FEM3 CAFÉ
Völgyesi Gabi azonnal igent mondott Éliás Jr-nak?

Éliás Jr. és Völgyesi Gabi közös duettet készített, az énekesnőnek már első hallásra nagyon tetszett a dal, ezért szinte azonnal igent mondott a felkérésre.

Éliás Gyula Jr. új lemezének elkészülésében nyolc sikeres énekes vett részt. Az új lemezen többek között Völgyesi Gabival, Rúzsa Magdival, és Keresztes Ildikóval is hallható egy-egy duett. Völgyesi Gabival a Szerelemre kész című számot éneklik közösen. Az énekesnő elmondta, már elsőre nagyon tetszett neki a dal, így szinte rögtön igent mondott a duett felkérésre.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: duett   Éliás Gyula Jr.   lemez   völgyesi gabi   zene

2014. november 27. 11:48Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS