FEM3 CAFÉ
Izomfejlesztés labdás edzéssel

Cseresnyés Bea maister trainer elmondta, minden korosztálynak megfelelő lehet a labdás edzés, csak meg kell találni a megfelelő gyakorlatokat.A gyerekeknek főleg a játékokat és a fejlesztő gyakorlatokat ajánlja, de a lúdtalp kezelésére is alkalmazható.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   izom   sport

2015. július 21. 10:18Kapcsolódó anyagok
Akrobatikus jógával a csontritkulás ellen
Tas Gergely jógaoktató Szandi segítségével mutatott akrobatikus elemekkel színesített jógagyakorlatokat.
tovább
Világhírű kosárlabda zsonglőrök a FEM3 Caféban
Takács Áron a Face Team alapítója, Csapó István és Varga András a Face Team tagjai mutatták meg milyen különleges akrobatikus, zsonglőr mutatványok végezhetők kosárlabdával.
tovább
Ősi kultúrák gyakorlatai kismamáknak
Tévhit, hogy a kismama jóga egy könnyed mozgásforma. Ennek ellenére a 40. hétig csinálhatják a leendő anyukák azt a fajta jógát, mely ősi kultúrákra épít…
tovább
Darázsderék seprűnyeles edzéssel
Franyó Edina mutatott derékformáló és karcsúsító gyakorlatokat a FEM3 Café stúdiójában.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS