FEM3 CAFÉ
Világhírű kosárlabda zsonglőrök a FEM3 Caféban

Takács Áron a Face Team alapítója, Csapó István és Varga András a Face Team tagjai mutatták meg milyen különleges akrobatikus, zsonglőr mutatványok végezhetők kosárlabdával.Takács Áron elmondta, már hét éves kortól tartanak utánpótlás nevelést. A tanfolyam során a gyerekek megismerkedhetnek a különleges sport alapjaival. Az akrobatikával, zsonglőrködéssel és labdás ügyességi játékokkal is. A csapat világszerte nagy hírnévnek örvend, így a FEM3 Café stúdiójából egyenesen a reptérre mennek és Londonba utaznak egy fellépésre.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: edzés   sport   sportoló

2015. július 20. 10:32Kapcsolódó anyagok
Miló Viki a boksz miatt nem talál párt?
A bokszolónő úgy érzi, azért van egyedül, mert a férfiak nem tudnak rá törékeny nőként tekinteni, pedig valójában az…
tovább
Edzéssel mentett életet Bíró Ica
A Metal Lady az egyetlen nő, akinek átadta a tudását egy shaolin főpap és egy nyolc részből álló gyakorlatsort tanított neki, mely különleges képességgel bír.
tovább
Push-up gyakorlat kézisúlyzóval
A nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy csak fenékre és hasra gyúrnak, fontos azonban, hogy más területek karbantartására is megfelelő hangsúlyt fektessünk, mondta Nick Márton Erik, személyi edző.
tovább
Ellazulás otthon, masszázs hengerrel
A gyakorlatokhoz segédeszközként egy masszázs hengert használunk és a feladatokkal minden izomcsoportot külön-külön átmozgathatunk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS