FEM3 CAFÉ
Czippán Anett új társa Azurák Csaba

Azurák Csaba lesz egy rövid ideig a FEM3 Café műsorvezetője Czippán Anett oldalán.November 24-től egy héten át Azurák Csaba lesz a FEM3 Café vendég műsorvezetője Czippán Anett oldalán. A Tények híradósától nem állnak távol a csajosabb témák, hiszen három csodálatos hölggyel él együtt.

A FEM3 Café a karácsony előtti időszakban hétről-hétre más és más sztárt ültet a műsorvezetői székbe. Ezen a héten Szandi volt Váczi Gergő partnere, hétfőtől pedig Czippán Anett oldalán a Tények híradósa, Azurák Csaba kérdezi a vendégeket. A híradós örül annak, hogy lezserebb oldalát is megmutathatja a nézőknek és azt mondja, a könnyed témák sem fognak majd ki rajta.
- Kíváncsian várom a jövő hetet, Anettel még nem vezettem műsort, de nagyon örülök, hogy egy újabb kolléganővel dolgozhatok együtt. A FEM3 Café elsősorban nőknek szóló műsor, én pedig teljesen naprakész vagyok a női témákban, hiszen három gyönyörű hölggyel élek együtt. Legyen szó hercegnős mesékről, szülésről, konyhai teendőkről, vagy éppen lakberendezésről, egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne legyek képben. – árulta el Azurák Csaba, aki hétfőtől péntekig várja a nézőket a FEM3 Café élő adásaiban.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: azurák csaba   czippán anett   műsorvezető

2014. november 21. 11:45Kapcsolódó anyagok
Ebjógával erősít Miló Viki és Bebe
Miló Viktória mutatott kutyussal közösen végezhető jógagyakorlatokat a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Czippán Anett dalra fakadt
A FEM3 Café műsorvezetője bevállalta, hogy énekel egy kicsit az adásban, noha saját bevallása szerint nem tud…
tovább
Azurák Csaba gyerekkori balhéi
A műsorvezető kiskorában vijjogó, éles hangot produkálva hisztizett...
tovább
Kasza Tibi szorongott a logopédus miatt a FEM3 Caféban
Kasza Tibinek komoly szorongást okozott, hogy első napján a FEM3 Caféban egy logopédussal találta szemben magát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS