FEM3 CAFÉ
Verskiállítás a Jóban Rosszban színészeivel

Végvári Tibor költő, a Frizbi szerkesztője volt a FEM3 Café vendége, aki Gondolatfröccs című verskiállításán mutatja be legújabb műveit.

A Frizbi szerkesztője kiskorában kezdett verset írni, hogy ezzel bűvölje el csinos osztálytársnőit. Később is folytatta az írást, akkor is ha pozitív és akkor is, ha negatív érzelem érte. Sok pozitív visszajelzést kapott, például a Gesztesi Károlytól, a Jóban Rosszban Füredi Attilájától. Végvári Tibor elmondta, milyen nehézségekbe ütközik a versek népszerűsítése manapság, ezért ő egy rendhagyó verskiállítással készül az érdeklődőknek. A falakra festett verseket, mindenki saját kedve szerint olvashatja el, emellett zenekari aláfestéssel néhányat meg is hallgathat Gesztesi Károly és Baronits Gábor tolmácsolásában is. A különleges felolvasóestet Szipál Márton nyitja meg.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: baronits gábor   frizbi   gesztesi károly   jóban rosszban   jóban rosszban szereplők   kiállítás   költő   program   szipál márton   vers

2014. november 21. 11:15Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS