FEM3 CAFÉ
Push-up gyakorlat kézisúlyzóval

A nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy csak fenékre és hasra gyúrnak, fontos azonban, hogy más területek karbantartására is megfelelő hangsúlyt fektessünk, mondta Nick Márton Erik, személyi edző.Otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat próbált ki Szandi és Czippán Anett a FEM3 Café stúdiójában. Nick Márton Erik személyi edző olyan edzésformát is mutatott a két műsorvezetőnek, mellyel a hölgyek növelhetik mellméretüket.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: edzés   fem3café_fitnesz   hozd_magad_formába   izom   mozgás   sport

2014. november 20. 10:57Kapcsolódó anyagok
Darázsderék seprűnyeles edzéssel
Franyó Edina mutatott derékformáló és karcsúsító gyakorlatokat a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Miló Viki a boksz miatt nem talál párt?
A bokszolónő úgy érzi, azért van egyedül, mert a férfiak nem tudnak rá törékeny nőként tekinteni, pedig valójában az…
tovább
Magyar nő a francia idegenlégióban
Bánkuti Gabinak sikerült, ami eddig más nőnek nem, bejutott a francia idegenlégióba, és nem is akárhogyan…
tovább
Edzéssel mentett életet Bíró Ica
A Metal Lady az egyetlen nő, akinek átadta a tudását egy shaolin főpap és egy nyolc részből álló gyakorlatsort tanított neki, mely különleges képességgel bír.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS