FEM3 CAFÉ
Kisbabát terveznek Bigáék?

Gyermekkori fotóival érkezett a FEM3 Café stúdiójába Heincz Gábor Biga, aki elárulta, hamarosan talán saját csemetéjéről is mutathat már képéket.

A Sztárban sztár egykori versenyzője kilenc éves korában fogott először gitárt a kezébe, majd tíz éves korában az éneklésbe is belekóstolt. Eleinte azokat a dalokat tanulta meg, melyeket édesapjától hallott. Kedvencei között volt Bon Jovi, a Stones és Beatles is. Tizedik születésnapja is a zene jegyében telt. Édesapja egyik barátja szórakoztatta az összegyűlt gyereksereget gitáros produkciójával. Azóta eltelt pár évtized, Biga tegnap ünnepelte negyvenedik születésnapját. A jeles esemény alkalmából barátai fergeteges meglepetés bulival kedveskedtek neki. Váczi Gergő kérdésére, hogy az ő csemetéjéről mikor láthatnak majd hasonlóan édes fotókat, az énekes sejtelmesen csak ennyit felelt, „ez a projekt is útban van”.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: beatles   bon jovi   énekes   fem3café_babafotó   gyerek   heincz gábor biga   zene

2015. július 16. 11:23Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS