FEM3 CAFÉ
Szandi nővére férfiakról is csinálna szexi fotókat

Pintácsi Viki mindenkit szívesen lát a fotóstúdiójában, hogy kihozza belőlük a rejtett szépségüket.Pintácsi Viki nagyon szeret segíteni és fotózni is, munkájában ezen képességeit kamatoztatja. Olyan önbizalom növelő fotókat készít ugyanis civil hölgyekről, amelyek megmutatják, hogy minden nő gyönyörű. Szandi húga szerint legbelül minden nő nagyon érzéki és erotikus, viszont az életük során történnek velük olyan dolgok, amik miatt ez bent reked. Viki nemcsak jó fotós, de jó pszichológus is, így a nők a kamerája előtt bátran meg merik mutatni a szexi oldalukat is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fotó   fotózás   pintácsi viki

2014. november 18. 11:32Kapcsolódó anyagok
A jó fotós egyben pszichológus is
Szabó Ivett, fotográfus szerint a jó fotósok egyben pszichológusok is, hisz el kell tudni érni a modellnél, hogy igazán kifejezően nézzen a kamerába.
tovább
Önbizalom növelés fotózással
Egy jó fotóval is megnövelhető az önbizalom. Szabó Ivett, fotográfus megmutatja hogyan!
tovább
Nánásinak nagyobb kihívás lett volna egy aktfotózás
A sztárfotósnak régi álma vált valóra azzal, hogy Hugh Hefner feleségéről készíthetett kampány fotókat, bár egy aktfotózás nagyobb szakmai kihívással járt volna.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS