FEM3 CAFÉ
Idén lesz nagykorú Kökény Attila fia

Az énekes nagyobbik fia novemberben lesz tizennyolc éves.

Bár fiatalon került apa szerepbe, Kökény Attila elmondta egyáltalán nem bánja, sőt fiában igazi barátra lelt, akivel mindent megoszthat. A kis korkülönbség miatt jól megértik egymást és fia sokszor a fellépésekre is vele tart. Az énekes is nagyon jó kapcsolatot ápol édesapjával és tulajdonképpen szüleinek köszönheti zenei karrierjét. Amikor elhatározta, hogy zenei pályára lép onnantól kezdve a szülők nagyon odafigyeltek arra, hogy minden nap sokat gyakoroljon. Ezt akkor még nem tudta értékelni, különösen akkor nem, amikor a többi gyerek a strandon mulatott, míg ő otthon, ahogy mondja „klimpírozott”. Mára persze belátta mennyit köszönhet a szülői terelgetésnek és ő is nagyon fontosnak tartja, hogy gyermekeit a legjobb helyen taníttassa.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: énekes   fem3café_babafotó   gyerek   gyerekek   kökény attila   zene

2014. november 18. 10:31Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS