FEM3 CAFÉ
Valójában nem tudunk lúgosítani?

Sok helyen hallhatunk a lúgosítás fontosságáról. Antal Emese dietetikus eloszlatja a tévhiteket.

A dietetikus szerint nincsen tudományos elmélet a szervezet elsavasodása mögött, a vérünk és a testünk pH-ját nem tudjuk ételekkel befolyásolni. Az elsavasodásnak nincsenek tünetei sem. A legfontosabb dolog, amit az egészségünkért tehetünk, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, mértékkel iszunk jó minőségű bort, és naponta 2-2,5 liter folyadékot fogyasztunk.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: dietetikus   egészség   étrend   lúgosítás

2015. július 16. 11:19Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS