FEM3 CAFÉ
Pulai Imre veszélyes sportágban teszi próbára magát

A világ- és olimpiai bajnok kenus a FEM3 Café stúdiójában bejelentette, új sportágban teszi próbára magát: a 2018-as téli olimpián bobban indul.

A FEM3 Café a 47. szülinapját ünneplő Pulai Imrét köszöntötte a stúdióban. A közel két méteres sportoló 20 évesen vett részt először olimpián, akkor kenusként indult. Pályafutása alatt olimpiai bajnoki és világbajnoki címet is nyert. Azóta más sportágakat is kipróbált, nemrég szánkóról kettes bobra váltott, melyben ő a sofőr. Magyarországon sajnos nincsenek meg a körülmények a bobozás gyakorlásához, ezért főként Németországban, Amerikában és Svájcban gyakorol, december 3-tól pedig Litvániába utazik. Gyermekeinek azonban nem javasolja a veszélyes sportágat. Célja, hogy a 2018-as téli olimpián sikeresen teljesítsen. A bobban kenus társa, Zala Gyuri is helyet foglalhat.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: olimpia   Pulai Imre   sport   sportoló   születésnap

2014. november 14. 11:36Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS