FEM3 CAFÉ
Varga Viktor exkluzív gyermekkori videója

Gyermekkori fotói mellett, egy videót is hozott magával az énekes, melyen élete első dala a „Duduka” című szerzemény hallható.Rosszalkodós kisfiú volt a különc zenész, aki ekkor még aranyszőke hajkoronával büszkélkedett. Varga Viktor elárulta, édesapja a Bonifác nevet szánta neki, de anyukája lebeszélte róla. Az énekes elmesélte azt is, hogy miért nem evett figurás tortát és a kutyalovaglás élményeibe is beavatta a nézőket. Az egyik fotón édesanyjával látható az énekes. A hölgy kísértetiesen hasonlít Viktor volt kedvesére, Cinthyára. A zenész elmondta, szerinte is van hasonlóság egykori párja és édesanyja között, de ez nem is lepi meg, mert minden férfi az anyját keresi a nőkben.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_babafotó   gyermekkor   varga viktor

2015. július 15. 9:57Kapcsolódó anyagok
Völgyi Zsuzsi: „ijesztően nőcis voltam”
Az énekesnő már gyerekkorában is nagyon „nőcis” volt, imádott a kamera előtt pózolni…
tovább
Nótár Mary nem akart szüleivel élni
Az énekesnő annyira ragaszkodott nagyszüleihez, hogy szülei és testvérei helyett, inkább velük lakott gyerekkorában.
tovább
Sütő Enikő leborotválta a haját
A modell borzasztóan fiús kislány volt, olyannyira, hogy 13 évesen leborotválta a haját…
tovább
Baronits Gáborban egy világ omlott össze…
Mikor megtudta édesanyjáról az igazságot, Gáborban egy világ omlott össze…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS