FEM3 CAFÉ
Ne csapvízzel locsoljuk az orchideát!

A hosszú távú csapvízzel való locsolás nem tesz jót az orchideának, mert a növény elpusztulhat tőle.Tátrai Zsuzsa, a Magyar Orchidea Társaság kommunikációs felelőse elmondta, az orchideákat érdemes lágy vízzel öntözni. A csapvíz igen káros hatással lehet a növényre, mivel a levelei miatta megsárgulhatnak és a gyökere is elhalhat. A lakásban érdemes félárnyékos, magas páratartalmú szobában elhelyezni a virágot. A legtöbb orchideát átlátszó cserépbe ültetik, mert így a gyökeréről láthatjuk mikor kell ismét meglocsolni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_kert   növény   növénytermesztés   orchidea   virágba_borulva

2015. július 14. 11:36Kapcsolódó anyagok
Cukorsüvegfenyőt is használhatunk karácsonyfának
Novemberben is lehet növényeket ültetni. A lomblevelű örökzöld növények a kert díszei lehetnek, és karácsonyfának is alkalmasak.
tovább
Gyümölcsfák őszi ültetése
Megyeri Szabolcs kertész elárulta, hogyan kell gyümölcsfát ültetni az őszi időszakban.
tovább
Teleltessük át rózsáinkat!
Újvári Gellért, kertész a FEM3 Caféban arról beszélt, mit kell tennünk rózsáinkkal, hogy átvészeljék a telet…
tovább
Örökzöldbe öltöztetett szoba
Elég lehangoló tud lenni a téli kopárság, ezért érdemes olyan növényekkel körbevenni magunkat, melyek télen is zöldben pompáznak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS