FEM3 CAFÉ
Megvan Gombos Edina babájának neve?

Amióta megtudta, hogy fia születik sokkban van Gombos Edina.

A csinos műsorvezetőnek, kislánya, Miri születése óta mindenki, a családtagoktól a jósnőkig, azt mondta, hogy következő gyermeke is kislány lesz. Így nagyon meglepődött, amikor az ultrahangon kiderült, kisfiú vár. Gombos Edina elárulta, nagyon boldog és különösen annak örül, hogy Albertonak örömet okozott, mert tudja párja régóta kisfiúra vágyott. Természetesen nagyon odafigyel arra, hogy Miri ne érezze úgy, hogy háttérbe szorították. Sokat mesél neki arról, hogyan kell gondoskodni a kistestvérről és miben segíthet majd, ha megérkezik a baba. A műsorvezető azt is elárulta, nagy fejtörést okoz nekik a névválasztás, mivel eddig csak lányneveken gondolkodtak. Kislánya szerint a Maxim lenne a tökéletes választás, mely igazából neki is tetszik, vallotta be a műsorvezető.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: baba   gombos edina   gyerek   kislány

2014. november 13. 10:01Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS