FEM3 CAFÉ
Gazdag Tibor azt hitte örökbefogadták

A Jóban Rosszban színésze elmesélte, kiskorában azt hitte, hogy örökbe fogadták, mert senkire sem hasonlított a családban.

Középső gyerekként mindig úgy érezte, hogy őt „csak úgy találták”, bár testvérei meg voltak győződve arról, hogy ő a szülők kedvence. Csillagkút Pongrácz dokija tizenkét éves korában kezdett érdeklődni a művészetek iránt, főleg a néptánc és színházi tévéközvetítések kötötték le. Nagyon meg is lepte szüleit, amikor színésznek állt, mert a családból senki sem dolgozott hasonló területen. Egy különleges előadásfotót is magával hozott a FEM3 Café stúdiójába, melyen Scherer Péterrel, Mucsi Zoltánnal és Tóth Jocóval látható.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_babafotó   gazdag tibor   jóban rosszban   jóban rosszban szereplők

2014. november 11. 10:06Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS