FEM3 CAFÉ
Ilyen az élet gyomor-bypassal

Gyomor-bypass műtét kockázatáról, hasznáról Dr. Mohos Elemér Ph.D, sebész beszélt és Zlinszki Mónika, a Napló vágója mesélt élményeiről és műtét utáni életéről.

A súlycsökkentő műtéteket egyre elterjedtebben végzik, mivel sok elhízott személy hiába küzd más módszerekkel, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől és elkerülje az ezzel járó szövődményeket, köztük a cukorbetegséget, a szívbetegséget, az ízületi fájdalmat. A gyomor-bypass műtétek után az esetek zömében a betegek mind a diétát, mind a vércukorszint csökkentő gyógyszerek szedését elhagyhatják és kiegyensúlyozottabb aktívabb életet élhetnek.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: cukorbetegség   elhízás   műtét   súlyprobléma   testsúly

2014. november 10. 12:11Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS