FEM3 CAFÉ
Ungár Anikóban nincs félelem édesanyja miatt

A bűvésznő hihetetlen ajándéknak tartja, hogy édesanyja még mindig velük lehet…Ungár Anikót a bűvészkedés precizitásra tanította, ami nem mindig volt jellemző rá. A FEM3 Caféban arról is mesélt, 103 éves édesanyja közelsége biztonságérzetet ad számára. Nincs benne félelem az elvesztése miatt, hiszen óriási ajándék, hogy még itt lehet, bár olykor megérinti, hogy ez véges. Anikónak fiával, Baronits Gáborral is nagyon jó a kapcsolata, már elengedte a kezét, de a színész mindig visszacsatol hozzá, és fontos számára, hogy jelezze a lépéseit édesanyjának .
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: anya   fem3café_joshi   ungár anikó

2014. november 7. 11:43Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS