FEM3 CAFÉ
Táncold magad boldoggá!

A Nia tánc lényege a mozgás öröme, nem teljesíteni kell, hanem egyszerűen csak táncolni.Eöry Enikő, Nia oktató a FEM3 Caféban bemutatta, milyen egy Nia tánc. Bárki elkezdheti, nem szükséges gyakorlat hozzá, hiszen Enikő szerint mindenki tud táncolni…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: boldogság   fem3café_fitnesz   mozgás   sport   tánc

2014. november 7. 11:13Kapcsolódó anyagok
Magyar nő a francia idegenlégióban
Bánkuti Gabinak sikerült, ami eddig más nőnek nem, bejutott a francia idegenlégióba, és nem is akárhogyan…
tovább
Edzéssel mentett életet Bíró Ica
A Metal Lady az egyetlen nő, akinek átadta a tudását egy shaolin főpap és egy nyolc részből álló gyakorlatsort tanított neki, mely különleges képességgel bír.
tovább
Csökkentsd jógával a menstruációs görcsöket
Több százezer nő szenved hónapról hónapra a kínzó menstruációs fájdalomtól. Sokszor sem gyógyszer, sem orvos nem ad enyhülést.
tovább
Zsírégető gyakorlatok rezgéssel
A rezgő-rúd egy rendkívül sokoldalú fitnesz eszköz, mely erősítésre, zsírégetésre, vagy az állóképesség fejlesztésére is alkalmazható.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS