FEM3 CAFÉ
A jó fotós egyben pszichológus is

Szabó Ivett, fotográfus szerint a jó fotósok egyben pszichológusok is, hisz el kell tudni érni a modellnél, hogy igazán kifejezően nézzen a kamerába.Szabó Ivett, fotográfus nőknek segíti visszaszerezni az önbizalmukat egy-egy jól elkészített fotósorozattal. A fotográfus szerint egy jó fotós egyben pszichológus is, hisz fontos, hogy a modell és a fényképész között jó kapcsolat alakuljon ki.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fotózás   önbizalom

2014. november 5. 11:45Kapcsolódó anyagok
Szülés után mikor térjünk vissza a munkába?
Azt tanácsolják a szakértők, hogy amíg a gyermek be nem tölti az egy éves kort, addig az anya ne menjen vissza dolgozni...
tovább
Nem kell tökéletes anyának lenni!
A magazinok és a TV műsorok azt sugallják számunkra, hogy anyának lenni a világ legcsodálatosabb dolga, amiben minden csak szép és jó.
tovább
Szexi mozdulatok az önbizalomért
Csajos, szexi tánccal turbózza fel a nők önbizalmát Kelemen Katalin, tánctanár.
tovább
Nánásinak nagyobb kihívás lett volna egy aktfotózás
A sztárfotósnak régi álma vált valóra azzal, hogy Hugh Hefner feleségéről készíthetett kampány fotókat, bár egy aktfotózás nagyobb szakmai kihívással járt volna.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS