FEM3 CAFÉ
Edzéssel mentett életet Bíró Ica

A Metal Lady az egyetlen nő, akinek átadta a tudását egy shaolin főpap és egy nyolc részből álló gyakorlatsort tanított neki, mely különleges képességgel bír.Ezt a testet és lelket megmozgató, gyógyító sorozatot mutatta meg aFEM3 Café nézőinek a Metal Lady, aki felhívta a figyelmet arra, hogy minden gyakorlatot tudatosan kell végezni. A lényeg, hogy szabad utat engedjünk az életenergia áramlásának, felébresztve a csakrákat és a meridiánokat. A különleges technikával gyógyító és szeretet energiát is küldhetünk másoknak. Bíró Ica elmesélte, amikor egyik kedves barátnője kórházba került halálos betegséggel, így áramoltatta felé a gyógyító energiát. A módszer bevált és a barátnője teljesen meggyógyult.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: barátság   bíró ica   edzés   fem3café_fitnesz   fitnesz   lélek   sport   szeretet

2015. július 9. 10:09Kapcsolódó anyagok
Stresszoldás jógával
A feszültségek kezelésére mutatott egyszerű jógagyakorlatokat Medvegy Gergely, jógaoktató.
tovább
Libidónövelő jógagyakorlatok
Kovács Gyöngyi, jógaoktató mutatott a medencét és az alhasi területeket dolgoztató gyakorlatokat.
tovább
Zsírégető gyakorlatok rezgéssel
A rezgő-rúd egy rendkívül sokoldalú fitnesz eszköz, mely erősítésre, zsírégetésre, vagy az állóképesség fejlesztésére is alkalmazható.
tovább
Gyors fogyás ugrókötéllel
Az ugrókötelezés az egyik leghatékonyabb módja a fogyásnak. Berki Krisztián a FEM3 Caféban bebizonyította, hogy rajta nem fognak ki a kötelek sem…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS