FEM3 CAFÉ
A Bátor Tábor segített feldolgozni gyermekük elvesztését

Samu huszonkét hónapos korában agydaganatban hunyt el, szülei a Bátor Tábor élmény- és gyászterápiája segítségével tudták feldolgozni a tragédiát.Négy hónapos korában derült ki Samuról, hogy agydaganata van. A kisfiún több műtétet is végeztek, de sajnos egyik sem jelentett végleges gyógyulást a gyermeknek. Samu huszonkét hónapos korában már nem tudott tovább küzdeni a betegséggel. Szülei tudták erősnek kell maradniuk, hiszen fel kell nevelniük másik gyermeküket. A gyászban a Bátor Tábor élmény- és gyászterápiája nagy segítség volt a család számára. A terápia során a családtagok szimbolikus formában emlékeznek szeretteikről. A cél, hogy az elengedés és az emlékezés megfelelő arányban történjen meg. Samu szülei számára az egyik legkedvesebb pillanat volt, amikor a terápia során hajóúsztatás közben nagyobbik gyermekük azt kérte tőlük, legközelebb olyan hajót készítsenek, amelynek kötele elég erős és örökre velük marad.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bátor tábor   fem3café_joshi

2014. október 31. 11:40Kapcsolódó anyagok
Linda miatt nem kap szerepet Görbe Nóra?
A nézőkben a mai napig a huszonöt éves rendőr lány képében él a színésznő.
tovább
Malek Andrea még nem élte meg nőiségét?
A színésznő úgy érzi, eddig nem volt még alkalma igazán megélni nőiségét…
tovább
Az igazi problémákra kell odafigyelnünk!
Joshi Bharat Gyura Barbarával, a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjével beszélgetett, aki első gyermekét daganatos betegség miatt vesztette el, és most második kisfia is rákkal küzd.
tovább
Fia kérésére, feleségül venné kedvesét L.L. Junior?
Az énekes elárulta Joshi Bharatnak, ha fia azt kérné tőle, hogy vegye feleségül Csillát lehet, hogy megtenné…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS