FEM3 CAFÉ
Kárpáti Rebeka élő adásban udvarolt Berkinek

A csinos színésznőt tesztelte a FEM3 Café műsorvezetője, mert kíváncsi volt, mennyire hitelesen állja meg a helyét egy szituációs játékban.

A feladat szerint Rebekának udvarolnia kellett Krisztiánnak. A Jóban Rosszban színésznője kiválóan helyt állt a különös tesztben. Kárpáti Rebeka mellett, Nagy Adri látogatott el a FEM3 Café stúdiójába. A két színésznő elárulta, a Jóban Rosszban forgatása mindkettőjüknek új kihívást jelentett. Nagy Adri azt is elmesélte, neki a szövegtanulás okozza a legnagyobb nehézséget, de a pozitív visszajelzések mindig új lendülettel töltik el.

Jóban Rosszban minden nap 19:20-kor a TV2-n!

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: jóban rosszban   jóban rosszban szereplők   kárpáti rebeka   nagy adri

2014. október 30. 10:53Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS