FEM3 CAFÉ
Felfázás nőknél és férfiaknál

A hűvös időben nagyon megkeserítheti életünket a felfázás, de a kiváltó okok igen eltérők lehetnek férfiaknál és nőknél.

A hólyaghurut többnyire pár nap alatt kikezelhető megfelelő gyógyszerekkel illetve gyógynövények segítségével. Nők esetében, ha a felfázás enyhe panaszokkal jár és nincs szövődménye, antibiotikummal két-három nap alatt helyrehozható a gond. Enyhe lefolyású hólyaghurut a férfiaknál nem annyira jellemző, ezért ha felfázáshoz hasonló tüneteket észlelnek, érdemes részletes urológiai vizsgálatot végeztetni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: dr. fekete ferenc szakértő   fem3café_szakértő

2014. október 27. 10:26Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS