FEM3 CAFÉ
Malek Andrea még nem élte meg nőiségét?

A színésznő úgy érzi, eddig nem volt még alkalma igazán megélni nőiségét…Malek Andreát szülei burokban nevelték fel, éppen ezért ő igyekszik gyerekeivel az élet minden oldalát megismertetni, hogy ne érjék őket túl nagy pofonok. A színésznő arról is beszélt, hogy a nőiségét eddig még nem élte meg igazán, ugyanis rengeteget dolgozott. De most jutott oda, hogy ezzel is foglalkozzon. De vajon mi köze ennek Palya Beához?
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_joshi   malek andrea   színésznő

2015. június 30. 10:45Kapcsolódó anyagok
Linda miatt nem kap szerepet Görbe Nóra?
A nézőkben a mai napig a huszonöt éves rendőr lány képében él a színésznő.
tovább
Az igazi problémákra kell odafigyelnünk!
Joshi Bharat Gyura Barbarával, a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjével beszélgetett, aki első gyermekét daganatos betegség miatt vesztette el, és most második kisfia is rákkal küzd.
tovább
Fia kérésére, feleségül venné kedvesét L.L. Junior?
Az énekes elárulta Joshi Bharatnak, ha fia azt kérné tőle, hogy vegye feleségül Csillát lehet, hogy megtenné…
tovább
Berkiben nincs szexuális vágy más nő iránt
Krisztián egyelőre nem tudja elképzelni, hogy valaki mással legyen, szexuális vágy sincs benne más nők iránt…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS