FEM3 CAFÉ
Linda miatt nem kap szerepet Görbe Nóra?

A nézőkben a mai napig a huszonöt éves rendőr lány képében él a színésznő.Az utóbbi időben Görbe Nóra tudatos visszavonultságban élt. A színésznő elárulta, túl sok volt neki az ismertséggel járó állandó szereplés, az interjúk, ezért egy kis nyugalomra, töltekezésre és csendre volt szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen. A Linda sorozat két évtizedet ölel át a művésznő életében, mely úgy érzi, elhomályosítja többi munkáját. Az állandó ismétlések egyfajta „konzervációt” adtak neki, és mint mondja, az emberek a mai napig azt hiszik, hogy huszonöt éves. Sajnos nem fogadták el a korából adódó szerepkörváltást, amit nagy hátránynak érez. A Linda előtt is többféle karaktert játszott, ám a sorozat miatt sok szereppel elkerülték egymást, mondta a színésznő. Görbe Nóra elárulta, hiányolja környezetéből a kísérletező fiatal rendezőket, akik mernék őt alkalmazni teljesen más karakterben, például fő gonosz szerepében.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_joshi   görbe nóra   linda   szerep

2015. július 3. 10:05Kapcsolódó anyagok
Az igazi problémákra kell odafigyelnünk!
Joshi Bharat Gyura Barbarával, a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjével beszélgetett, aki első gyermekét daganatos betegség miatt vesztette el, és most második kisfia is rákkal küzd.
tovább
Fia kérésére, feleségül venné kedvesét L.L. Junior?
Az énekes elárulta Joshi Bharatnak, ha fia azt kérné tőle, hogy vegye feleségül Csillát lehet, hogy megtenné…
tovább
Berkiben nincs szexuális vágy más nő iránt
Krisztián egyelőre nem tudja elképzelni, hogy valaki mással legyen, szexuális vágy sincs benne más nők iránt…
tovább
Pamela úgy érzi, nehezen talál másik férfit…
Pamela úgy gondolja, nehezen fog megfelelő férfit találni. Szerinte kevesen fogadnák el, hogy neki Berki Krisztiántól van gyereke…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS