FEM3 CAFÉ
„Be akarja törni” kedvesét Zámbó Krisztián

A temperamentumos páros Zámbó Krisztián és kedvese Zsuzsi külön érkezett a FEM3 Café stúdiójába…Zsuzsi szexi fotósorozattal akart kedveskedni szerelmének, de Krisztián félreértette a helyzetet és azt hiszi párja megcsalja őt. A FEM3 Café stúdiójába is összekaptak a szerelmesek. A heves vita közbe Krisztián elmondta, azt szeretné, hogy Zsuzsi kicsit szelídebbé váljon, mert mint mondja ő konzervatív férfi.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: párkapcsolat   szerelem   veszekedés   zámbó krisztián

2014. október 17. 11:42Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS