FEM3 CAFÉ
Egyre több a laktózérzékeny Magyarországon?

A világ felnőtt lakosságának körülbelül hetven százaléka laktózérzékeny. Dr. Beró Mariann, gasztroenterológus elmondta, ahogy öregszik a populáció, úgy egyre több a laktózérzékeny is hazánkban.

Laktózérzékenység esetén a szervezet képtelen megemészteni a tejben lévő cukrot, a laktózt. A laktózérzékenység tünetei közé sorolható a hasmenés, puffadás és a hasgörcs. Dr. Beró Mariann, belgyógyász elárulta, hogy nemcsak a tej tartalmaz laktózt, hanem akár a porlevesekben, gabonapelyhekben és felvágottban is előfordulhat.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: betegség   fem3café_szakértő   laktózérzékenység

2015. július 7. 10:43Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS