FEM3 CAFÉ
Az optimizmus fegyvere a humor

A legelveszettebbnek tűnő helyzeteket is képes a humor megváltoztatni, hiszen általa valami szenvedéssel teli dolgot teszünk nevetségessé.

Dr. Bagdy Emőke, pszichológus elmondta, a stresszoldás érdekében egyszerű gyakorlatokat is végezhetünk. Ha testünk izmait megfeszítjük, akkor utána a test a természetes ellazulás állapotába kerül, így könnyen rengeteg stressztől megszabadulhatunk. A nevetés szintén nagyon sokat segít a stressz levezetésében. Léteznek hahotaterápiák, amely során megtanulhatjuk, hogyan tudjuk befolyásolni a stresszt.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bagdy emőke   nevetés   stressz   stresszoldás

2015. július 1. 9:48Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS